Season preview 2018-2019

Kausi 2017-2018 päättyi RSB:n osalta tilanteeseen, jossa RSB I ja III säilyttivät sarjapaikkansa 5. divarissa ja RSB II nousi 5. divariin. Näin ollen RSB:llä oli kolme sarjapaikkaa vitosdivariin alkavalle kaudelle. Päädyttiin kuitenkin ratkaisuun vain kahden sarjapaikan lunastamisesta riittävän laajan pelaajamateriaalin varmistamiseksi. Myöhemmin kesällä seuran toimintaan liittyi kuitenkin vasta toimintansa aloittanut uusi joukkue Rajamäeltä, joka aloittaa 6. divisioonassa. Näin seura jatkaa kolmen miesten joukkueen voimin alkavallakin kaudella.

RSB I
Edustusjoukkueen ainoa tavoite on nousu 4. divisioonaan. Joukkueen runko muodostuu viime kauden I ja III joukkueista, ja päälle on lisätty viime kaudella RSB II:ssa dominoinut Juho Kinnunen, sekä offseasonin viime metreillä liittyneet paikallisvahvitukset Jani Takala ja Mikko Mälkki.

RSB II
Kutosen pölyt karistanut kakkosjoukkue lähtee kauteen myöskin vahvistuneena, vaikkakin kovin pisteruisku siirtyi edustukseen. I ja III joukkueen yhdistymisen myötä kakkosen rosteriin siirtyi ”ylijäämäkalustoa”, toisin sanoen karaistuneita vitosdivarijyriä. Sarjatason noususta huolimatta RSB II lähtee kauteen tavoitteena lohkon kärkikasti.

RSB III
RSB:n tuorein joukkue on mielenkiintoinen tapaus. Joukkue on treenannut hyvin aktiivisesti alkukesästä lähtien, mutta onko rosteri jo tarpeeksi hyvin yhteenhitsaantunut jotta pelisuoritukset realisoituvat myös pisteiksi?
Harjoitusotteluiden perusteella pisteitäkin odotetaan, mutta ei ihan jokaisesta pelistä.
Kutosdivarissa kaikki on mahdollista.